Стопкадър Нова ТвЕксклузивна новина за самолетните полети на известна компания.Американският авиационен

...
Стопкадър Нова ТвЕксклузивна новина за самолетните полети на известна компания.Американският авиационен
Коментари Харесай

Прекратиха полетите на 171 самолета Boeing 737 Max 9

Стопкадър Нова Тв

Ексклузивна вест за самолетните полети на известна компания.

Американският авиационен регулатор разгласи, че краткотрайно приключва полетите със 171 самолета от модела Boeing 737 Max 9, до момента в който не се увери, че са безвредни. Спирането на тези машини ще засегне 25 000 пасажери.

Междувременно, два мобилни телефона и врата бяха открити след случая в американския щат Орегон. На 5-и януари аероплан на „ Аляска еърлайнс ” изгуби част от фюзелажа си на височина над 4000 метра. При случая няма потърпевши, а машината съумя да кацне наред, написа nova.bg.

Данни от радар демонстрират, че вратата евентуално е паднала в региона на квартал „ Чедар Хилс ” в Портланд. „ Гледах новините тази заран и демонстрираха моя квартал. Излязох в задния двор, където имам няколко секвои. Огледах се, даже погледнах нагоре към дърветата. Нещо толкоз огромно, с размерите на ледник, в случай че падне на дърво или на покрива, ще нанесе вреди ”, споделя Дебора.

„ Бях малко сюрпризиран. Реших, че първото нещо, което би трябвало да направя, е да ревизира в задния двор, тъй като в предния, със сигурност, елементи от аероплан няма. Щях да ги виждам ”, счита Блейн.

Въпреки тежката щета, екипажът успя да приземи „ Боинг ”-а и никой от 177-те души на борда не е потърпевш съществено. Така, три дни след случая, най-важният за следствието съставен елемент от летателния уред е бил открит от преподавател от Портланд. 

По данни на Националният съвет за сигурност на превоза вратата от самолета тежи 27 кг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР